Over ons

Visscher Seafood is een moderne leverancier van verse Noord Atlantische visproducten en is gespecialiseerd in de productie van zalm. Met onze nieuwe fabriek voldoen we aan de allerhoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid en zijn we in staat wereldwijd klanten te bedienen met eersteklas kwaliteitsvis.


Quality comes first, Visscher Seafood staat garant voor kwaliteit. Dit weten we te bereiken door ons te houden aan drie kernwaarden:

  • Healthy & Sustainable

    Of het nu kabeljauw uit de Noordzee is of zalm uit de Noorse fjorden, wij kiezen altijd voor verse en gezonde producten die op een zo duurzaam mogelijke manier worden gevangen of gekweekt.

  • Clean & Lean

    In de gehele keten streven wij ernaar snelheid en rendement te optimaliseren en onnodig oponthoud te voorkomen. Hierdoor zorgen wij voor een beter en schoner product.

  • Passion & Respect

    Wij werken met passie voor onze producten en ons vak. Wij gaan op een respectvolle manier om met de natuur, onze mensen en natuurlijk onze klanten en partners.


Ons doel is om het iedere dag een beetje beter te doen dan de dag ervoor. Dit heeft geleid tot veel kleine en enkele grote verbeteringen en heeft ons gemaakt tot het bedrijf dat we nu zijn. In de toekomst hopen we deze continue verbeteringen voort te zetten, zodat wij altijd voorop blijven lopen in deze dynamische sector.

‘’Het is onze missie om de prachtige visproducten uit de Noord Atlantische oceaan beschikbaar te maken voor de hele wereld.’’