Visscher Seafood in ontwikkeling

Nieuwbouw Visscher Seafood



Visscher Seafood heeft in het voorjaar van 2015 een complete transformatie ondergaan, waarbij het bedrijfspand grondig verbouwd en uitgebreid is. Het doel: meer ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. Het internationaal opererende bedrijf maakte in de afgelopen jaren een behoorlijke groei door en is, dankzij de nieuwe huisvesting, weer op alle fronten klaar voor de toekomst.

In 1986 werd Visscher Seafood opgericht door de broers Frans (links), Jan (midden) en de inmiddels overleden Albert Brouwer van de Brouwer Groothandelsgroep en Frank Visscher (rechts).

Nieuwbouw Visscher Seafood
Nieuwbouw Visscher Seafood

De eerste paal slaan voor het nieuwe gebouw was een feestelijk gebeuren. In januari 2014 was de eer voor één van de oprichters van Visscher Seafood, Frans Brouwer.

De stalen constructie bracht de eerste contouren van de uitbreiding aan het licht.

Nieuwbouw Visscher Seafood
Nieuwbouw Visscher Seafood

Een ‘ingepakt’ bedrijf.

De in- en verkoopafdeling van Visscher Seafood moest tijdens de verbouwing creatief met de ruimte omgaan.

Nieuwbouw Visscher Seafood
Nieuwbouw Visscher Seafood

Een prachtige glazen pui maakt het nieuwe pand tot een echte blikvanger op het Urker bedrijventerrein.

De nieuwe, hypermoderne productiefaciliteiten van Visscher Seafood zijn in alle opzichten op de toekomst gericht.